KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton valkoinen mutakakku
GL

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Gluteeniton valkoinen mutakakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Gluteeniton valkoinen mutakakku

Helppotekoinen valkoinen mutakakku valmistetaan valkosuklaasta. Koristele gluteeniton kakku happamilla puolukoilla.

ARVIOI
3.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 palaa

Pinnalle

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 15 min
  • Näin valmistat valkoisen mutakakun:

    Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Voitele vuoan reunat.

    Sulata voi ja sekoita joukkoon paloiteltu suklaa.

    Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

    Kääntele joukkoon huoneenlämpöinen suklaaseos.

    Yhdistä kuivat aineet ja limetinkuori. Lisää ne ja limettimehu taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan.

    Paista kakkua 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 15–20 minuuttia. Älä päästä kakkua paistumaan läpikypsäksi, vaan jätä se joko valuvaksi tai kostean pehmeäksi.

    Siirrä jäähtynyt kakku vadille ja anna sen kiinteytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

    Koristele valkoinen mutakakku puolukoilla ja tarjoa kylmänä jäätelön kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    412 kcal
  • hiilihydraattia
    32.7 g
  • rasvaa
    29.1 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

71% Tekisi uudestaan
  • Helppo1
  • Ei maistunut1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta