KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton vadelmakääretorttu

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton va­del­ma­kää­re­tort­tu

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton va­del­ma­kää­re­tort­tu

Kesän makuja ja tuoksuja sisältävä vadelmainen kääretorttu on helppo herkkuhetken kuningatar. Tee kääretortusta leivoksia pursottamalle palojen päälle kermavaahtoa tai tee kakku pursottamalla kermavaahtoraitoja poikittain kääretortun päälle, koristele mansikoilla ja vadelmilla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Täyte

Muut ainesosat

  • Sokeria tarpeen mukaan.

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sekoitetaan huoneenlämpöiset munat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia. Sekoitetaan joukkoon sihdaten loput keskenään sekoitetut aineet mahdollisimman vähän sekoittaen ja kaadetaan seos leivinpaperille pellin päälle. Paistetaan pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumotaan se toiselle sokeroidulle leivinpaperille. Vatkataan kerma ja muussataan tuoreet vadelmat, sekoitetaan täytteen ainekset keskenään, lisätään tarvittaessa sokeria ja levitetään seos jäähtyneelle pohjalle, kääritään rullaksi leivinpaperin avulla, puristetaan leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laitetaan kylmään. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    291 kcal
  • hiilihydraattia
    71 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta