KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton toscapiirakka
GL

Resepti: Maku 02/2017

Gluteeniton toscapiirakka

Resepti: Maku 02/2017

Gluteeniton toscapiirakka

Gluteeniton toscapiirakka leivotaan kätevästi pellillä ja leikataan paloiksi. Tämä klassikko maistuu kaikille. Parasta on tietysti rapea kuori.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kulhossa kuivat aineet. Lisää ne muna-sokerivaahtoon.

    Lisää lopuksi kerma ja jäähtynyt voisula.

    Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille (40 cm x 30 cm).

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia, kunnes pohja on lähes kypsä.

    Mittaa pinnoitettuun kattilaan kuorrutuksen ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti koko ajan sekoittaen, kunnes kuorrutus sakenee. Varo polttamasta kuorrutusta pohjaan.

    Levitä kuorrutus nopeasti piirakkapohjan päälle.

    Jatka paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla 12–14 minuuttia, kunnes kuorrutus saa kauniin ruskean värin.

    Leikkaa jäähtynyt piirakka terävällä veitsellä annospaloiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    467 kcal
  • hiilihydraattia
    31.2 g
  • rasvaa
    35.7 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta