KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton siemennäkkileipä

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Gluteeniton sie­men­näk­ki­lei­pä

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Gluteeniton sie­men­näk­ki­lei­pä

Gluteeniton siemennäkkileipä maistuu herkulliselta juustojen kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sekoita siemenet, maissijauhot ja suola hyvin keskenään. Lisää rypsiöljy ja kiehuva vesi, sekoita hyvin. Leivitä takina tasaiseksi levyksi leivinpaperilla päällystetylle pellille. Taikinasta pitäisi tulla levitettynä koko pellin kokoinen. Paista siemennäkkäreitä uunissa 150 asteessa 45 minuuttia. Leikkaa siemennäkkäri sopivan kokoisiksi paloiksi ja jatka paistamista vielä 15 minuutin ajan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    376 kcal
  • hiilihydraattia
    83.9 g
  • rasvaa
    1.4 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    2.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

siemennäkkäri


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta