KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton parsafocaccia
GL

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteeniton parsafocaccia

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteeniton parsafocaccia

Keväinen focaccia päällystetään parsalla, sitruunalla ja cheddarilla. Focaccia on ihanan mehevää myös gluteenittomana.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 palaa

Päälle

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Mittaa kulhoon 2 dl vettä ja psyllium, turvota 5 min.

    Lämmitä loppu vesi ja liuota siihen hiiva.

    Sekoita kaikki ainekset yleiskoneessa.

    Vuoraa uunivuoka (30 x 20 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan, tasoita. Kohota noin 30 min.

    Huuhtele parsat ja poista kannat. Pese ja viipaloi sitruuna. Kuutioi juusto.

    Painele parsat, sitruunat ja juustot leivän pinnalle.

    Valuta päälle öljyä ja viimeistele timjamilla ja suolalla.

    Paista focacciaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

    Leikkaa 12 palaksi ja nauti lämpimänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    170 kcal
  • hiilihydraattia
    13 g
  • rasvaa
    10.5 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta