KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton mutakakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton mutakakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton mutakakku

Ihanan pehmeä ja suklainen mutakakku sopii joka tilanteeseen, vatkaa kaveriksi kermavaahtoa ja nauti joka haarukallisesta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Sulata voi kattilassa ja lisää suklaa, anna hieman jäähtyä. Lisää joukkoon kananmunat, sokeri, perunajauho sekä kaakaojauho ja sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun vuokaan ja paista 150 asteessa reilu puolisen tuntia. Tarkkaile kypsymistä, ettei kakku ole liian kauan uunissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    581 kcal
  • hiilihydraattia
    39.8 g
  • rasvaa
    45.8 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta