KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton mantelikakku brunssille ja kahvipöytään

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton mantelikakku brunssille ja kahvipöytään

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton mantelikakku brunssille ja kahvipöytään

Ihana brunssiherkku, herkullinen kahvipöydän gluteeniton tarjottava, mehevä jälkkäri illanistujaisiin, persoonallinen ja hienostunut, kokeile ja ihastu.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Voitele ja vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan 20cm vuoka. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keskenään ricotta, keltuaiset ja sokeri kunnolla kunnes seos pehmenee. Sekoita joukkoon limen kuori sekä mantelijauho. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita kolmasosa vaahdosta varovasti taikinaan ja sen jälkeen loppu valkuaisvaahto. Levitä seos vuokaan ja paista 150 asteessa 35 minuuttia. Lisää kakun päälle mantelilastut ja paista vielä parikymmentä minuuttia. Paistoaika vaihtelee uunista riippuen, joten tarkista tikulla kypsyys, äläkä paista kakkua liikaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    402 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    24.3 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta