KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton laskiaispikapulla
GL

Resepti: Maku 01/2017

Gluteeniton las­kiais­pi­ka­pul­la

Resepti: Maku 01/2017

Gluteeniton las­kiais­pi­ka­pul­la

Gluteeniton ja leivinjauheella kohotettu jättilaskiaispulla valmistuu pikapikaa. Käytä täytteeksi suomalaisia pakastevadelmia, joita ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Leivo laskiaispikapulla näin:

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna edelleen vatkaten.

    Sekoita joukkoon kermaviili.

    Yhdistä jauhot, leivinjauhe, kardemumma, vaniljasokeri ja psyllium. Lisää jauhoseos taikinaan.

    Voitele kakkuvuoka tai irtopohjavuoka (Ø 20 cm) ja kaada taikina vuokaan.

    Ripottele pinnalle raesokeria.

    Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Jos pinta uhkaa tummua liikaa, peitä pulla leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa.

    Anna pikapullan jäähtyä hetki vuoassa ja irrota se varovasti.

    Halkaise ja täytä täysin jäähtynyt pikapulla kermavaahdolla, vadelmahillolla ja vadelmilla.

    Siivilöi pikapullan pinnalle tomusokeria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    268 kcal
  • hiilihydraattia
    35.2 g
  • rasvaa
    12 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta