KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton kinkkupiirakka

Resepti: Lunni leipoo

Gluteeniton kinkkupiirakka

Resepti: Lunni leipoo

Gluteeniton kinkkupiirakka

Valmista pellillinen gluteenitonta kinkkupiirakkaa helposti isommallekin joukolle syöjiä. Gluteeniton pohja on mehevä rahkan ja voin ansiosta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 palaa

Pohja

Täyte

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. 

    Valmista pohja nyppimällä pehmeä voi ja rahka jauhojen ja leivinjauheen kanssa. Puristele taikina kiinteäksi palloksi ja kauli taikina jauhotetulla alustalla suorakulmion muotoiseksi. Nosta leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja painele taikina koko vuoan kokoiseksi, reunoja möyten.

    Valmista täyte vatkaamalla munat kerman kanssa rikki. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

    Kaada neste pohjan päälle, ripottele päälle pilkottu kinkku ja juustoraaste.

    Paista uunissa n. 30 minuutin ajan tai kunnes juusto on saanut kunnolla väriä. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa paloiksi. Tarjoile joko lämpöisenä tai kylmänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    336 kcal
  • hiilihydraattia
    18.9 g
  • rasvaa
    26.9 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta