KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton Kinder-piirakka

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton Kinder-piirakka

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton Kinder-piirakka

Herkullinen suklainen Kinder-piirakka pienenä pyöreänä sekä gluteenittomana. Kahvipöydän makein herkku.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Sekoita sokeri, kaakaojauhe, jauhot sekä leivinjauhe keskenään. Sekoita puulastalla sekoittaen kuivien aineiden joukkoon kiehautettu vesi sekä sulatettu voi. Lisää vielä puukauhalla sekoittaen munat yksi kerrallaan. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 180 asteessa vajaa puolisen tuntia. Anna pohjan jäähtyä hyvin. Sekoita voikreemi, vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaahdoksi vähintään viiden minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja vatkaa vielä jonkin aikaa. Levitä kreemi pohjan päälle ja jäähdytä hyvin jääkaapissa tai pakastimessa. Sulata suklaa ja levitä se nopeasti hyvin jäähtyneen piirakan päälle, ettei suklaa kerkiä jähmettymään. Ripottele päälle nonparelleja ja anna jähmettyä jälleen jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    490 kcal
  • hiilihydraattia
    61.9 g
  • rasvaa
    26.1 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta