KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton karamellikääretorttu

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton ka­ra­mel­li­kää­re­tort­tu

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Gluteeniton ka­ra­mel­li­kää­re­tort­tu

Kesän helpoin ja herkullisin gluteeniton jälkkäri. Tarjoile kermavaahdon ja kirsikoiden kanssa tai pakasta odottelemaan parempaa hetkeä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Täyte

Muut ainesosat

  • Sopivasti sokeria

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Sekoitetaan huoneenlämpöiset munat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia. Sekoitetaan joukkoon sihdaten loput keskenään sekoitetut aineet mahdollisimman vähän sekoittaen ja kaadetaan seos leivinpaperille pellin päälle. Paistetaan pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumotaan se toiselle sokeroidulle leivinpaperille. Vatkataan kerma ja sekoitetaan joukkoon turkkilainen jogurtti ja hiukan sokeria, levitetään seos jäähtyneelle pohjalle, sekoitetaan joukkoon karamellikastike, kääritään rullaksi leivinpaperin avulla, puristetaan leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laitetaan kylmään. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    195 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    2.2 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta