KATSOMASI RESEPTIT
Gluteeniton kääretorttuleivos
GL

Resepti: Maku 06/2016

Gluteeniton kää­re­tort­tu­lei­vos

Resepti: Maku 06/2016

Gluteeniton kää­re­tort­tu­lei­vos

Kaunis ja juhlava gluteeniton leivos syntyy vaivatta tuossa tuokiossa ja koristellaan kaupan valmiilla macaron-leivoksella. Nerokasta!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Täyte

Koristeluun

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista gluteenittomat kääretorttuleivokset näin:

    Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele sekaisin varovasti nostellen.

    Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja levitä tasaiseksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.

    Ota kypsä kääretorttupohja uunista ja kumoa puhtaan leivinliinan päälle. Poista leivinpaperi heti varovasti vetäen.

    Anna pohjan jäähtyä hetki. Vatkaa sillä välin kuohukerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja muussatut banaanit, vaniljasokeri ja halutessasi likööri. Levitä täyte tasaisesti pohjalle.

    Kääri torttu napakalle rullalle leveämmän sivun suuntaisesti. Käännä valmis torttu siten, että sauma jää alapuolelle.

    Koristelua varten leikkaa kääretortusta viipaleita ja nosta ne lautasille. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja koristele jokainen leivos kauniilla kermavaahtopilvellä.

    Viimeistele jokainen gluteeniton kääretorttuleivos macaronsilla ja mintunlehdillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    215 kcal
  • hiilihydraattia
    22.8 g
  • rasvaa
    11 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta