Feta-tsatsikikakku

Resepti: Maku 02/2011

Feta-tsatsikikakku

Resepti: Maku 02/2011

Feta-tsatsikikakku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 13 t

13 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
12 t
  • Leikkaa leivistä reunat pois. Upota liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Raasta kurkku ja valuta siivilässä. Puristele nestettä pois raasteesta. Murenna tai raasta juusto. Sekoita jogurtin joukkoon kurkku ja juusto. Mausta valkosipulilla, hunajalla ja mustapippurilla. Purista liivatteista vesi pois ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Sekoita seos täytteeseen ohuena nauhana. Kääntele ruohosipuli ja minttu täytteeseen. Sekoita tapenade ja jogurtti. Kokoa kakku. Sipaise ohut kerros tapenade-jogurttitahnaa leivälle. Levitä 1/4 täytettä päälle, pane päälle toinen leipä ja jatka loppuun. Kääri kakku tiukkaan kelmupakettiin, ja nosta jääkaappiin painon alle tekeytymään seuraavaan päivään. Leikkaa kakku pituussuunnassa kahtia ja kaada lappeelleen. Sipaise kakun sivuille jogurttia ja painele pintaan ruohosipulisilppua. Leikkaa kuorimaveitsellä kurkusta ohuita viipaleita ja pyörittele ruusukkeiksi kakun päälle. Viimeistele feta-tsatsikikakku mintulla. Yhdestä feta-tsatsikikakusta saat kaksi kakkua. Toisen puoliskon voit jättää jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Näin tarjottavat pysyvät raikkaina noutopöydässä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    83 kcal
  • hiilihydraattia
    6.9 g
  • rasvaa
    4 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

perhejuhla


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta