KATSOMASI RESEPTIT
Feta-punajuurileivät

Resepti: Fanni & Kaneli

Feta-pu­na­juu­ri­lei­vät

Resepti: Fanni & Kaneli

Feta-pu­na­juu­ri­lei­vät

Itse tehty punajuurisalaatti on herkullinen täyte näyttäville leiville. Murenna päälle fetajuustoa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori ja kuutioi punajuuret. Keitä punajuurikuutioita 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä.

    Sekoita punajuuriin kermaviili ja omenaviinietikka. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Lusikoi punajuurisalaattia leipäviipaleiden päälle. Ripottele päälle murennettua fetajuustoa ja silputtua ruohosipulia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    57 kcal
  • hiilihydraattia
    8.4 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta