KATSOMASI RESEPTIT
Feta-hölskypotut

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Feta-hölskypotut

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Feta-hölskypotut

Hölskypottujen uudessa herkullisessa versiossa on vaikutteita Kreikasta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Pese varhaisperunat hyvin. Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi, noin 10 minuuttia.

    Hienonna uudet punasipulit, tuore tilli, tuore minttu ja valkosipulin kynsi.

    Kaada perunakattilasta keitinvesi pois. Lisää kattilaan hienonnettu sipuli, tilli, minttu, valkosipuli, sitruunan mehu, oliiviöljy, murennettu feta, suola ja kreikkalainen jogurtti.

    Peitä kattila kannella ja ravistele kunnolla niin, että ainekset sekoittuvat ja perunat hiukan hajoavat.

    Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile heti esim. grilliruoan lisukkeena

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    0 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

varhaisperunat


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta