Etiopialainen kaalipata
MU
GL

Resepti: Maku 01/2011

Etiopialainen kaalipata

Resepti: Maku 01/2011

Etiopialainen kaalipata

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
  • Hienonna sipuli ja kuullota voissa pehmeäksi. Lisää kurkuma ja 1/2 dl vettä. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen. Suikaloi kaali. Raasta kuoritut porkkanat ja perunat. Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota kasvisraasteita noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Lisää sipuliseoksen joukkoon puristetut valkosipulit, raastettu inkivääri, mustapippuri, suola ja 1/2 dl vettä. Hauduta välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää sipuliseoksen joukkoon notkistunut kaaliseos ja 1 dl vettä. Kiehauta ja hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä vielä 10–15 minuuttia. •Etiopialainen kaalipata tarjoillaan berberé-maustetta sisältävien ruokien lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    202 kcal
  • hiilihydraattia
    16.7 g
  • rasvaa
    13.3 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    5.8 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, kasvis, gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta