Etiopialainen kaalipata
MU
GL

Resepti: Maku 01/2011

Etio­pia­lai­nen kaa­li­pa­ta

Resepti: Maku 01/2011

Etio­pia­lai­nen kaa­li­pa­ta

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 10 min
  • Hienonna sipuli ja kuullota voissa pehmeäksi. Lisää kurkuma ja 1/2 dl vettä. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen. Suikaloi kaali. Raasta kuoritut porkkanat ja perunat. Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota kasvisraasteita noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Lisää sipuliseoksen joukkoon puristetut valkosipulit, raastettu inkivääri, mustapippuri, suola ja 1/2 dl vettä. Hauduta välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää sipuliseoksen joukkoon notkistunut kaaliseos ja 1 dl vettä. Kiehauta ja hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä vielä 10–15 minuuttia. •Etiopialainen kaalipata tarjoillaan berberé-maustetta sisältävien ruokien lisäkkeenä.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    202 kcal
  • hiilihydraattia
    16.7 g
  • rasvaa
    13.3 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    5.8 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta