KATSOMASI RESEPTIT

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tee näin

  • Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.

    Lisää mukaan yksi kananmuna kerrallaan ja vatkaa tasaiseksi. Lisää joukkoon creme fraiche ja vanilja.

    Sekoita eri kulhossa jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Lisää kuivat aineet taikinaan muutamassa erässä samalla hiljalleen vatkaten.

    Kaada puolet taikinasta voideltuun leipävuokaan. Ripottele taikinan päälle puolet suklaahippuista. Levitä jäljelle jäänyt taikina tasaisesti vuokaan edellisen kerroksen päälle.

    Yhdistä sokeri, espressojauhe ja kaneli. Ripottele espresso-sokeri ja loput suklaahiput kakun päälle.

    Paista kakku kypsäksi 175 asteessa uunin keskitasolla 45-50 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    433 kcal
  • hiilihydraattia
    63 g
  • rasvaa
    17.6 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (8)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo2
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (4)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta