Espanjalaiset lihapullat kastikkeessa
MU
MA

Resepti: Maku 01/2007

Es­pan­ja­lai­set li­ha­pul­lat kas­tik­kees­sa

Resepti: Maku 01/2007

Es­pan­ja­lai­set li­ha­pul­lat kas­tik­kees­sa

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikkaa sipulit silpuksi ja raasta porkkana. Lisää ne veteen yhdessä paahtoleivän kanssa. Mausta seos ja sekoita joukkoon jauheliha. Anna taikinan levätä hetken ja pyörittele siitä lihapullia. Nostele pyörykät uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada se espanjalaisten lihapullien päälle uunivuokaan. Jatka paistamista 150 asteessa noin 20 minuuttia.

    •Tarjoileespanjalaiset lihapullat esimerkiksi pastan kanssa tai mutustele sellaisinaan tuoreen ruisleivän kanssa tapas-tyyliin.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    219 kcal
  • hiilihydraattia
    9.2 g
  • rasvaa
    14 g
  • proteiinia
    13.8 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta