KATSOMASI RESEPTIT
Erilaiset joulutortut

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Erilaiset joulutortut

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Erilaiset joulutortut

Vaihtelu virkistää myös joulutorttuasioissa. Näissä tortuissa on käytetty sokeroitua tuorejuustoa sekä mansikoita ja vadelmia. Tekeminen on maailman yksinkertaisinta, kokeile ja ihastu.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Sekoitetaan tuorejuustoon sokeri ja vaniljasokeri. Annetaan voitaikinalevyjen hiukan sulaa ja puolitetaan ne. Käännetään neliskulmainen levy puoliksi ja leikataan pitkät viillot molempiin reunoihin taitoksen puolelta, niin, että yläosaan jää leikkaamaton kohta (kts. kuva blogista). Käännetään leikatut reunat toistensa päälle. Laitetaan keskelle reilu teelusikallinen tuorejuustoa ja päälle mansikka tai vadelmia. Paistetaan 200 asteessa kauniin vaalean ruskeiksi, ripotellaan päälle tomusokeria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    238 kcal
  • hiilihydraattia
    16.1 g
  • rasvaa
    17.8 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta