KATSOMASI RESEPTIT
Ellen Svinhufvud -pallerot

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ellen Svinhufvud -pallerot

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ellen Svinhufvud -pallerot

Nopeat leivokset, jotka maistuvat samalta kuin Ellen Svinhufvud -kakku. Sisällä marenkia ja herkullista kahvi-voikreemiä. Lopuksi nämä herkkupallerot kieritellään vielä paahdetuissa mantelilastuissa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

täyte

pintaan

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista kahvi-voikreemi sekoittamalla sokeri kuumaan kahviin ja jäähdytä kylmäksi. Lisää kerma. Vatkaa seos ohuena nauhana huoneenlämpöiseen voihin, koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää jauhettu manteli loppuvaiheessa.

    Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin paahteisiksi ja jäähdytä.

    Lisää lusikallinen kahvi-voikreemiä pikkumarenkien väliin. Pinnoita marengit kreemillä veitsen avulla ja kierittele paahdetuissa mantelilastuissa. Laita leivokset muffinivuokiin. Säilytä jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    583 kcal
  • hiilihydraattia
    10.5 g
  • rasvaa
    56.6 g
  • proteiinia
    9.7 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta