Dukkahpaneroitu siika ja tomaatti-mozzarellasalsa
MU
GL

Resepti: Maku 07/2006

Duk­kah­pa­ne­roi­tu siika ja tomaatti-mozza­rel­la­sal­sa

Resepti: Maku 07/2006

Duk­kah­pa­ne­roi­tu siika ja tomaatti-mozza­rel­la­sal­sa

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Dukkah

Tomaatti-mozzarellasalsa

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Paahda dukkahiin kurpitsan-, auringonkukan- ja seesaminsiemeniä, maapähkinöitä tai manteleita ja korianteria kuivalla pannulla. Jauha jäähtynyt seos tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan raastetulla kuorella.

    Sekoita tomaatti- ja mozzarellakuutiot ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta jääkaappiin.

    Kääntele ja painele siikafileet dukkahissa ja paista pannulla kypsiksi.

    Tarjoa dukkahpaneroidun siian lisäkkeenä tomaatti-mozzarellasalsaa ja couscousia.

    •Mausta tomaatti-mozzarellasalsa tuoreella basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    530 kcal
  • hiilihydraattia
    8 g
  • rasvaa
    33.9 g
  • proteiinia
    47.5 g
  • kuitua
    5.5 g
  • suolaa
    7.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta