KATSOMASI RESEPTIT
Currylla ja soijakastikkeella maustettu kaalilaatikko
MU

Resepti: Maku 06/2006

Currylla ja soi­ja­kas­tik­keel­la maustettu kaalilaatikko

Resepti: Maku 06/2006

Currylla ja soi­ja­kas­tik­keel­la maustettu kaalilaatikko

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Lisäksi

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Kaalilaatikko: leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna öljy suurehkossa kattilassa ja ruskista siinä jauheliha ja sipulit. Lisää kaali, kääntele ja anna hautua, kunnes kaali on pehmennyt. Lisää rusinat, soijakastike, siirappi, murennettu liemikuutio, curry sekä ripaus mustapippuria.

    Kumoa seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja vesi ja valuta seos kaalilaatikon päälle.

    Kypsennä kaalilaatikkoa 175-asteiseessa uunissa vähintään tunti. Mitä kauemmin kaalilaatikko saa hautua, sitä maukkaampaa se on.

    •Kaalilaatikko on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    180 kcal
  • hiilihydraattia
    10.4 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta