KATSOMASI RESEPTIT
Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2016

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti

Resepti: Maku 04/2016

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti

Majoneesinen kaalisalaatti eli coleslaw on mainion mehevä lisuke, joka sopii niin grilliruokien kaveriksi kuin hampurilaisen väliin. Testaa tästä ihana coleslaw-salaatti!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista coleslaw näin:

    Suikaloi kaali ja pestyt tai raaputetut porkkanat kulhoon. M

    ittaa kattilaan vesi, väkiviinaetikka, sokeri, laakerinlehdet, suola ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kiehauta ja jäähdytä.

    Kaada liemi kasvisten päälle ja anna marinoitua 10–15 minuuttia.

    Valuta neste pois.

    Mausta majoneesi sinapilla ja mustapippurilla.

    Sekoita salaatin joukkoon.

    Tarjoile coleslaw lisukkeena.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    120 kcal
  • hiilihydraattia
    9.5 g
  • rasvaa
    8.4 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Hampurilainen ja hot dog

Lisää suosikiksi

Tulosta