KATSOMASI RESEPTIT
Chili con carne jauhelihasta
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Chili con carne jauhelihasta

Resepti: Maku 02/2017

Chili con carne jauhelihasta

Chili con carne on täydellistä arkiruokaa – saat valmista puolessa tunnissa! Tämä versio valmistetaan jauhelihasta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

    Halkaise chilit, poista siemenet ja viipaloi chilit.

    Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kypsäksi yhdessä sipulien ja chilin kanssa.

    Lisää tomaattimurska, -pyree, vesi ja mausteet.

    Hauduta kannen alla 10 minuuttia.

    Lisää huuhdotut ja valutetut pavut ja jäiset maissit. Hauduta vielä 5 minuuttia.

    Viimeistele tuoreyrtillä.

    Tarjoa chili con carne tortillojen, leivän tai riisin ja salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    77 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    97.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta