KATSOMASI RESEPTIT
Cheddarkeksit
MU

Resepti: Maku 08/2016

Cheddarkeksit

Resepti: Maku 08/2016

Cheddarkeksit

Cheddarjuustolla ja sipulihillolla päällystetty keksi on täydellinen suolapala glögin kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Ohjeella valmistuu 20–24 cheddarkeksiä.

    Mittaa monitoimikoneen kulhoon taikinan kaikki aineet maitorahkaa lukuun ottamatta.

    Sekoita nopeasti murumaiseksi. Lisää rahka ja pyöräytä tasaiseksi.

    Kumoa taikina leivinpaperille ja rullaa se paperin avulla pyöreäksi tangoksi. Anna sen jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

    Leikkaa taikinapötköstä terävällä veitsellä puolen sentin paksuisia viipaleita leivinpaperin päälle pellille.

    Paista cheddarkeksejä 175-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Jäähdytä ritilällä.

    Annostele jäähtyneille kekseille pala cheddaria ja sipulihilloa. Koristele tuoreella yrtillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    273 kcal
  • hiilihydraattia
    38.6 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    11.6 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

cheddar, munaton, Joulu


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta