KATSOMASI RESEPTIT
Ceviche-tortillakakku
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Ceviche-tortillakakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Ceviche-tortillakakku

Ceviche-tortillakakku on rentoa sormisyötävää. Tortilloiden lohiceviche-täytteessä maistuvat avokado ja mango sekä chili ja korianteri.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 50 min

2 t 50 min
{
AKTIIVINEN
50 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Aloita täytteen valmistuksella. Leikkaa lohi kuutioiksi (1 cm x 1 cm). Nosta kuutiot kulhoon ja puserra päälle limettimehua. Anna lohen raakakypsyä noin 30 minuuttia jääkaapissa kelmun alla.

    Pilko sillä välin muut ainekset. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori mango ja leikkaa siitä puolikas pieniksi kuutioiksi. Kuori avokado ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Yhdistä kulhossa sipuli-, mango- ja avokadokuutiot sekä hienonnettu chili. Lisää joukkoon lohikuutiot, ranskankerma ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.

    Levitä tortillat työpöydälle ja jaa täyte niihin tasaisesti. Rullaa tortillat tiukoiksi rulliksi ja leikkaa ne keskeltä puoliksi.

    Nosta tortillat pystyyn irtopohjavuokaan (Ø noin 17 cm), jossa pohjalla on leivinpaperia. Anna tortillakakun tekeytyä muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.

    Poista irtopohjavuoka ja laita halutessasi kakun ympärille nauha. Koristele tortillakakku korianterinlehdillä ja chilillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    247 kcal
  • hiilihydraattia
    28 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    10.3 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tortilla, ceviche, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta