KATSOMASI RESEPTIT
Cacio e pepe

Resepti: Fanni & Kaneli

Cacio e pepe

Resepti: Fanni & Kaneli

Cacio e pepe

Roomalainen klassikkopasta on kahden maun täydellinen yhdistelmä - voimakkaan pecorino romano -juuston ja mustapippurin. Kummankaan kanssa ei säästellä!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta siivilässä ja palauta se kattilaan.

    Sekoita pastan joukkoon voi ja oliiviöljy. Lisää hienoksi raastettu juusto ja sekoita voimakkaasti. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    380 kcal
  • hiilihydraattia
    58.5 g
  • rasvaa
    11.9 g
  • proteiinia
    9.1 g
  • kuitua
    3.3 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta