KATSOMASI RESEPTIT
Butter chicken eli intialainen voikana
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Butter chicken eli intialainen voikana

Resepti: Maku 02/2017

Butter chicken eli intialainen voikana

Butter chicken kuuluu intialaisen keittiön klassikkoruokiin. Marinoidut broileripalat ruskistetaan pannulla ja yhdistetään mausteiseen tomaattikastikkeeseen.

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
  • Leikkaa broilerinfileet suupaloiksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Anna maustua 15 minuuttia.

    Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili.

    Kuullota sipulit voissa kattilassa. Lisää chili, inkivääri, garam masala, juustokumina ja korianteri. Kuullota vielä minuutti.

    Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta kannen alla 5 minuuttia.

    Paista broileripalat rasvassa pannulla lähes kypsiksi.

    Kaada broileripalat tomaatti-voikastikkeen joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.

    Lisää lopuksi kookoskerma ja suola. Tarkista maku.

    Tarjoa butter chicken basmatiriisin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    54 kcal
  • hiilihydraattia
    5.2 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo3
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Broileriruoat

Lisää suosikiksi

Tulosta