KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 3 t 45 min

3 t 45 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Kuutioi pekoni ja leikkaa hirvenpaisti 5cm kuutioiksi. Kuori sipulit, porkkanat ja palsternakka. Viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi porkkanat. Kuutioi palsternakka.

    Kuumenna öljy pannulla. Lisää pekoni pannuun ja paista rapeaksi. Siirrä pekoni pataan.

    Ruskista hirvenpaisti kuutiot pannulla erissä joka puolelta kauniin ruskeiksi. Nosta lihat pataan.

    Kuullota sipuleita, porkkanoita ja palsternakkaa muutaman minuutin ajan pannulla. Siirrä kasvikset pataan.

    Mausta liha suolalla ja pippurilla. Sekoita vehnäjauhot hyvin joukkoon.

    Kuumenna uuni 225 asteeseen ja nosta pata keskitasolle uuniin (ilman kantta). Paahda 5 minuuttia ja sekoita pataa hyvin, jatka paahtamista vielä 5min.

    Nosta pata uunista liedelle. Lisää punaviini, lihaliemi, tomaattipyree, valkosipulit, laakerinlehdet ja timjami. Kuummenna kiehuvaksi.

    Laita kansi padan päälle ja nosta pata uuniin 150 asteeseen. Anna padan hautua 3-4 tuntia.

    Siivilöi padan liemi ja keitä lientä kasaan kunnes sitä on noin 5 dl jäljellä. Lisää lihat ja kasvikset takaisin pataan.

    Paista suppilovahveroita pannulla voissa kunnes neste on haihtunut ja lisää pataan. Anna padan kiehahtaa.

    Tarjoile burgundinpata esim perunoiden ja vihreiden papujen kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    104 kcal
  • hiilihydraattia
    2.3 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin0
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta