Broilerinmaksavartaat
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2011

Broi­le­rin­mak­sa­var­taat

Resepti: Maku 03/2011

Broi­le­rin­mak­sa­var­taat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sulata maksat pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja kuivaa talouspaperiin. Ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria. Leikkaa 8 pekoniviipaletta puoliksi ja levitä ne leikkuulaudalle. Nosta salvianlehti jokaiselle pekonipalalle ja kääri maksapalan ympärille. Pujota neljä pekoni-maksapakettia vuorotellen sipulinlohkojen kanssa neljään vartaaseen. Grillaa broilerinmaksavartaita miedolla lämmöllä välillä käännellen. Broilerinmaksa on herkullisimmillaan hieman punertavana. Koristele broilerinmaksavartaat halutessasi tuoreilla salvianlehdillä. •Tarjoa lisänä kapriskastiketta, vihreää salaattia ja grillattuja perunavartaita, joihin voit pujottaa edellisen päivän ylijääneet keitetyt perunat.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    368 kcal
  • hiilihydraattia
    8.4 g
  • rasvaa
    21.9 g
  • proteiinia
    34.4 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

grillaus


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (2)

  • 29.05.2012

    Vierailija

    Broilerinliha on kypsennettävä kokonaan kypsäksi. Eikö sama koske broilerinmaksaa?

  • 12.06.2012

    Vierailija

    Mitenkä on tuon broilerin maksan kypsyyden kanssa. Uskaltaako jättää punertavaksi?

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta