Broilerinmaksavartaat
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2011

Broi­le­rin­mak­sa­var­taat

Resepti: Maku 03/2011

Broi­le­rin­mak­sa­var­taat

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sulata maksat pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja kuivaa talouspaperiin. Ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria.
    Leikkaa 8 pekoniviipaletta puoliksi ja levitä ne leikkuulaudalle. Nosta salvianlehti jokaiselle pekonipalalle ja kääri maksapalan ympärille. Pujota neljä pekoni-maksapakettia vuorotellen sipulinlohkojen kanssa neljään vartaaseen.
    Grillaa broilerinmaksavartaita miedolla lämmöllä välillä käännellen. Broilerinmaksa on herkullisimmillaan hieman punertavana. Koristele broilerinmaksavartaat halutessasi tuoreilla salvianlehdillä.
    •Tarjoa lisänä kapriskastiketta, vihreää salaattia ja grillattuja perunavartaita, joihin voit pujottaa edellisen päivän ylijääneet keitetyt perunat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.7
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    368 kcal
  • hiilihydraattia
    8.4 g
  • rasvaa
    21.9 g
  • proteiinia
    34.4 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta