KATSOMASI RESEPTIT
Broileribolognese
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2016

Broi­le­ri­bo­log­ne­se

Resepti: Maku 06/2016

Broi­le­ri­bo­log­ne­se

Valmista kevyt bolognese broilerin jauhelihasta. Piilota mausteiseen kastikkeeseen herneproteiinia, niin saat bologneseen aimo annoksen hyvälaatuista proteiinia ja kasvikuitua.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista broileribolognese näin:

    Kuori kasvikset. Hienonna sipulit. Pilko porkkanat ja selleri hyvin pieniksi kuutioiksi.

    Kuumenna öljy paistokasarissa. Murenna liha pannulle ja paista se melkein kypsäksi. Lisää sipulit, juurekset ja tomaattipyree. Kuumenna hetki sekoitellen.

    Lisää herneproteiini, tomaattimurska ja vesi. Murenna sekaan liemikuutio. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.

    Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin puoli tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa.

    Tarjoa broileribolognese tumman (tai tarvittaessa gluteenittoman) pastan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    70 kcal
  • hiilihydraattia
    4.6 g
  • rasvaa
    2.9 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta