Broileria kasvispetillä
GL
MU

Resepti: Maku 05/2010

Broileria kasvispetillä

Resepti: Maku 05/2010

Broileria kasvispetillä

Kypsennä broilerin koipireidet värikkään kasvispedin päällä fetan ja oliivien kera ja ihana päivällinen on valmis!

ARVIOI
3.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista broileria kasvispetillä näin:

    Pese ja kuori porkkanat. Kuori sipulit. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Leikkaa porkkanat reiluiksi lanteiksi. Viipaloi sipulit. Paloittele paprikat. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi.

    Sekoita öljyyn mehu ja mausteet. Kääntele öljykastike kasvisten joukkoon.

    Kaada kasvikset uunivuokaan ja pane vuoka 200-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Ota vuoka pois uunista ja pyöräytä kasvikset ympäri.

    Pane broilerinkoivet vuokaan kasvispetille ja jatka kypsentämistä noin 40 minuuttia.

    Lisää lopuksi vuokaan kuutioitu feta ja oliiviviipaleet. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia.

    Tarkista broilerien kypsyys.

    Tarjoa kasvispetiltä broileria leivän ja salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.6
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    356 kcal
  • hiilihydraattia
    11.1 g
  • rasvaa
    18.6 g
  • proteiinia
    35.1 g
  • kuitua
    4.4 g
  • suolaa
    3.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Broileriruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta