KATSOMASI RESEPTIT
Briesalaatti ja kuohkea karpalokastike
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Briesalaatti ja kuohkea karpalokastike

Resepti: Maku 08/2016

Briesalaatti ja kuohkea karpalokastike

Kirpeän makea karpalovinegretti sopii hienosti briesalaatin höysteeksi. Valkohomejuustosalaatin kanssa tarjottavasta karpalokastikkeesta tulee paksu ja ilmava, kun teet sen jäisistä marjoista.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Mittaa jäiset karpalot, balsamico, sinappi ja hunaja monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Pyöräytä sohjoksi.

    Lisää öljy nauhana koneen käydessä. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita tai hunajaa.

    Revi punasalaatti pieniksi paloiksi. Leikkaa juusto kolmioksi. Lohko tai kuutioi persimonit. Kokoa aineksista salaattiannokset suoraan lautasille.

    Lorauta salaatin pinnalle kastiketta tai tarjoa halutessasi karpalokastike erikseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    314 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    28.8 g
  • proteiinia
    11.2 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Marjat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta