KATSOMASI RESEPTIT
Bolognesekastike
MU

Resepti: Maku 03/2017

Bo­log­ne­se­kas­ti­ke

Resepti: Maku 03/2017

Bo­log­ne­se­kas­ti­ke

Täydellinen arjen bolognesekastike hautuu ihanaksi parissakymmenessä minuutissa. Sellerinvarret ja parmesaani kuuluvat pasta bolognesen makumaailmaan.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Viipaloi selleri.

    Kuullota kasviksia öljyssä pannulla, viitisen minuuttia.

    Lisää jauheliha, nosta hieman lämpöä, jotta saat lihan ruskistettua.

    Lisää tomaattimurska ja muut ainekset. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

    Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita spagetti kastikkeeseen.

    Viimeistele annokset parmesaaniraasteella ja basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    115 kcal
  • hiilihydraattia
    18.6 g
  • rasvaa
    2.7 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta