Blinitaikina

Resepti: Maku 01/2012

Blinitaikina

Resepti: Maku 01/2012

Blinitaikina

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 8 t 10 min

8 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
8 t
  • Blinitaikina: lämmitä kermaviili kulhossa kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon murennettu hiiva sekä jauhot ja sokeri. Jätä taikina huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi (8–12 t).

    Sekoita taikinaan höyryäväksi kuumennettu maito, voisula, suola ja keltuainen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja kääntele se varovasti taikinaan.

    Paista taikinasta blini- tai ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä paksuhkoja blinejä (10-20 kpl).

    *Tarjoa blinien kanssa mätiä, smetanaa, sipulisilppua ja rouhittua mustapippuria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    72 kcal
  • hiilihydraattia
    7.5 g
  • rasvaa
    3.5 g
  • proteiinia
    2.4 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta