Blinit

Resepti: Maku 01/2011

Blinit

Resepti: Maku 01/2011

Blinit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää jauhot, keltuaiset ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna sen käydä lämpöisessä paikassa vähintään kaksi tuntia. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan. Paista blinipannulla runsaassa voissa. Tarjoa blinit mateenmaksan ja -mädin sekä sipulin ja smetanan kanssa. •Valurautainen blinipannu on hyvä valinta blinien paistoon, mutta yhtä hyvin voit paistaa pieniä blinejä lettupannulla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    350 kcal
  • hiilihydraattia
    21.7 g
  • rasvaa
    23.2 g
  • proteiinia
    13.9 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta