KATSOMASI RESEPTIT
Blinipannukakku

Resepti: Lunni leipoo

Bli­ni­pan­nu­kak­ku

Resepti: Lunni leipoo

Bli­ni­pan­nu­kak­ku

Tee näyttävä blinipannukkaku uudenvuoden juhliin yksittäisten blinien sijasta!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Lämmitä maito ja kermaviili kädenlämpöiseksi mikrossa, murenna hiiva joukkoon. Sekoita vispilällä.

    Siivilöi tattarijauhot ja vehnäjauhot nesteeseen, lisää suola.

    Anna taikinan tekeytyä leivinliinalla peitettynä vedottomassa paikassa noin tunnin verran, kunnes taikina kuplii.

    Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Valmista sitruunasmetana. Sekoita smetanaan sitruunan raastettu kuori ja mehu, hienonna joukkoon tilli.

    Sekoita pannaritaikinaan kananmunat ja sulatettu voi. Kaada taikina leivinpaperoituun reunalliseen uunipeltiin ja paista 25–30 minuuttia uunin keskitasossa, kunnes pannukakku on kullanruskea.

    Kun pannari on paistunut, anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

    Kuori ja viipaloi punasipuli. Valuta jokiravunpyrstöt. Levitä sitruunasmetana pannarin päälle. Ripottele pinnalle vielä ravut, mäti, punasipuli, tilliä ja sitruunankuorisuikaleita

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    163 kcal
  • hiilihydraattia
    14 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Blinit


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Blinit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta