KATSOMASI RESEPTIT
BBQ naudan poskea

Resepti: Perinneruokaa prkl

BBQ naudan poskea

Resepti: Perinneruokaa prkl

BBQ naudan poskea

Naudan poski on loistava liha, joka on parhaimmillaan suussa sulava grilliherkku. BBQ-kastike viimeistelee lihan mehukkaaksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 33 min

33 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 min
  • Yhdistä kaikki BBQ-kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Poista naudan poskista ylimääräiset kalvot. Hiero suola naudan poskiin ja nosta ne uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle noin puolet kastikkeesta ja peitä foliolla.

    Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia.

    Anna jäähtyä ja kaada pohjalla oleva liemi kattilaan. Kaada joukkoon myös loput BBQ-kastikkeesta. Keitä kastiketta kasaan, jotta siitä tulee sopivan paksua siveltäväksi lihojen päälle grillatessa.

    Viimeistele naudan posket grillissä BBQ-kastiketta valellen.

    Leikkaa lihat siivuiksi ja tarjoile esimerkiksi pitaleipien sekä coleslaw-salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    138 kcal
  • hiilihydraattia
    31 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    8.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

bbq, naudan poski, grillaus


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta