KATSOMASI RESEPTIT
Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi

Resepti: Fanni & Kaneli

Ba­taat­ti­rans­ka­lai­set ja chili-majoneesidippi

Resepti: Fanni & Kaneli

Ba­taat­ti­rans­ka­lai­set ja chili-majoneesidippi

Ihanat bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ja nauti!

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.

    Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.

    Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpien ranskalaisten kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    283 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    29.5 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta