KATSOMASI RESEPTIT
Bataattipizzat avokado-pekonitäytteellä
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Bataattipizzat avokado-pe­ko­ni­täyt­teel­lä

Resepti: Maku 07/2016

Bataattipizzat avokado-pe­ko­ni­täyt­teel­lä

Korvaa pizzapohja vaihteeksi bataatilla! Hauskat, pizzahtavat bataattiviipaleet saavat pinnalleen rapsakkaa pekonia, juustoa ja raikasta avokado-limettiseosta. 

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Leikkaa bataatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille leikkuupinta ylöspäin.

    Pistele bataatit haarukalla ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

    Levitä pekoniviipaleet toiselle pellille.

    Kypsennä bataatteja 200 asteessa noin 20 minuuttia. Ripottele viipaleiden päälle juustoraastetta paiston puolessa välissä.

    Paista pekoniviipaleita noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita.

    Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi. Kuori ja murskaa avokado haarukalla, mausta ripauksella suolaa ja pippuria sekä limettimehulla.

    Täytä bataattipizzat avokadoseoksella ja pekonimuruilla.

    Viimeistele bataattipizzat korianterilla.

VINKKI

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    186 kcal
  • hiilihydraattia
    4.4 g
  • rasvaa
    16.2 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta