Bataattimosaiikki
MU
GL

Resepti: Maku 01/2007

Ba­taat­ti­mo­saiik­ki

Resepti: Maku 01/2007

Ba­taat­ti­mo­saiik­ki

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori bataatit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota kasviksia voissa paistokasarissa noin 5 minuuttia. Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää viini. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta pippurilla, suolalla ja chiliripauksella.

    Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sitä kasariin muutamassa erässä.

    Hauduta bataattikuutioita vielä noin vartin verran eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta seos hyvin pestyn sitruunan raastetulla kuorella sekä persiljasilpulla.

    Tarjoa bataattimosaiikkia liharuokien lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    302 kcal
  • hiilihydraattia
    30.3 g
  • rasvaa
    16 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    5.4 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta