KATSOMASI RESEPTIT
Bataattimosaiikki
GL
MU

Resepti: Maku 01/2007

Ba­taat­ti­mo­saiik­ki

Resepti: Maku 01/2007

Ba­taat­ti­mo­saiik­ki

Bataattimosaiikki on loistava kaveri lampaalle! Kuullotetut kasvikset saavat makua voissa paistamisesta ja täyteläisyyttä löysäksi vatkatusta kermasta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori bataatit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota kasviksia voissa paistokasarissa noin 5 minuuttia. Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää viini. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta pippurilla, suolalla ja chiliripauksella.

    Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sitä kasariin muutamassa erässä.

    Hauduta bataattikuutioita vielä noin vartin verran eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta seos hyvin pestyn sitruunan raastetulla kuorella sekä persiljasilpulla.

    Tarjoa bataattimosaiikkia liharuokien lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
5.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    121 kcal
  • hiilihydraattia
    12 g
  • rasvaa
    6.4 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 30.04.2015

    Vierailija

    Männävuosien luottoresepti, joka oli pitkään unholassa. Pääsiäisenä löytyi taas repertuaariin ja nyt vappuna grillikauden avajaisissa! Ihanaa, suosittelen!

    • Kaikki meni

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta