Bataattilaatikko

Resepti: Maku 06/2008

Ba­taat­ti­laa­tik­ko

Resepti: Maku 06/2008

Ba­taat­ti­laa­tik­ko

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tee näin 2 t 35 min

2 t 35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Herkullisin bataattilaatikko joulupöytään! Kuori ja lohko bataatit. Keitä tai höyrytä palat kypsiksi.

    Valuta vesi pois ja survo bataatit. Lisää loput aineet ja vatkaa seos sähkövatkaimella kuohkeaksi.

    Kumoa seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pintaan korppujauhoja ja painele kuvioita lusikalla. Vuole bataattilaatikkovuokaan vielä voinokareita.

    Kypsennä bataattilaatikkoa 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Tarjoa bataattilaatikko jouluruokien lisäkkeenä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    255 kcal
  • hiilihydraattia
    34.2 g
  • rasvaa
    10.8 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    4.2 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Tommy Selin

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta