KATSOMASI RESEPTIT
Bataattilaatikko

Resepti: Maku

Ba­taat­ti­laa­tik­ko

Resepti: Maku

Ba­taat­ti­laa­tik­ko

Tässä on herkullisin bataattilaatikko joulupöytään! Pehmeän kermainen, sopivan siirappinen bataattilaatikko maistuu kaikille. Katso VIDEO, kuinka bataattilaatikko valmistuu!

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tee näin 1 t 50 min

1 t 50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Bataattilaatikko valmistuu näin:

    Kuori ja lohko bataatit. Keitä tai höyrytä palat kypsiksi. Valuta vesi pois ja survo bataatit.

    Lisää loput aineet ja vatkaa seos sähkövatkaimella kuohkeaksi.

    Kumoa seos voideltuun uunivuokaan. Painele pintaan kuvioita lusikalla ja ripottele päälle korppujauhoja.

    Vuole bataattilaatikon päälle vielä voinokareita.

    Kypsennä bataattilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunti.

    Tarjoa bataattilaatikko jouluruokien lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    121 kcal
  • hiilihydraattia
    17.9 g
  • rasvaa
    4.2 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (28)

87% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin103
  • Helppo80
  • Hurmasin vieraat51
  • Opin uutta19
  • Ei maistunut46
  • Kaikki meni49
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (24)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Joululaatikot

Lisää suosikiksi

Tulosta