Basilika-parsalohi
MU
GL

Resepti: Maku 02/2009

Ba­si­li­ka-par­sa­lo­hi

Resepti: Maku 02/2009

Ba­si­li­ka-par­sa­lo­hi

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

25 min
  • Leikkaa ruodottomasta lohesta 8 kappaletta 1/2 sentin viipaleita.

    Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yhden sitruunan raastettu kuori. Sivele seosta kalapaloille.

    Grillaa tai paista lohipalat paistinpannulla tai parilalla nopeasti molemmin puolin. Lisää pannuun myös parsatangot ruskistumaan.

    Nosta joka toiselle lohipalalle viipale mozzarellajuustoa ja runsaasti tuoretta basilikaa sekä pari parsaa. Nosta kaksi kalapalaa päällekkäin.

    Tarjoa basilika-parsalohen lisänä keitettyjä uusia perunoita ja vihreää salaattia.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    610 kcal
  • hiilihydraattia
    2.4 g
  • rasvaa
    45.5 g
  • proteiinia
    47.6 g
  • kuitua
    4 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

grillaus


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta