Basilika-parsalohi
MU
GL

Resepti: Maku 02/2009

Basilika-parsalohi

Resepti: Maku 02/2009

Basilika-parsalohi

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 25 min

25 min
  • Leikkaa ruodottomasta lohesta 8 kappaletta 1/2 sentin viipaleita.

    Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yhden sitruunan raastettu kuori. Sivele seosta kalapaloille.

    Grillaa tai paista lohipalat paistinpannulla tai parilalla nopeasti molemmin puolin. Lisää pannuun myös parsatangot ruskistumaan.

    Nosta joka toiselle lohipalalle viipale mozzarellajuustoa ja runsaasti tuoretta basilikaa sekä pari parsaa. Nosta kaksi kalapalaa päällekkäin.

    Tarjoa basilika-parsalohen lisänä keitettyjä uusia perunoita ja vihreää salaattia.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    610 kcal
  • hiilihydraattia
    2.4 g
  • rasvaa
    45.5 g
  • proteiinia
    47.6 g
  • kuitua
    4 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta