KATSOMASI RESEPTIT

Resepti: Lunni leipoo

Banoffee-vanukkaat

Resepti: Lunni leipoo

Banoffee-vanukkaat

Tarjoile banoffee uudessa muodossa vanukkaana. Keitä täyteläinen vaniljavanukas itse täysmaidosta ja tee banoffee-vanukkaasta jouluinen versio käyttämällä pipareita!

ARVIOI
3.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista ensin vaniljavanukas.

    Mittaa paksupohjaiseen kattilaan sokeri ja jauhot.

    Riko munat toisessa kulhossa ja lisää joukkoon maito sekä vaniljatahna.

    Lisää maitoseos kattilaan, sekoita vispilällä tasaiseksi.

    Kuumenna seosta keskilämmöllä sekoitellen n. 10 minuuttia tai kunnes vanukas on selvästi paksuuntunut.

    Poista lämmöltä ja anna jäähtyä.

    Pilko banaanit viipaleiksi.

    Murskaa piparit rouheeksi pakastepussissa.

    Kun vaniljataikina on jäähtynyt, kokoa vanukkaat kerroksittain: alimmaiseksi piparirouhetta, päälle banaania ja kinuskia ja lopuksi kerros vaniljavanukasta.

    Tarjoile jäähdytettynä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    159 kcal
  • hiilihydraattia
    29.7 g
  • rasvaa
    2.6 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    64.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta