KATSOMASI RESEPTIT
Banana bread padassa

Resepti: Maku 07/2016

Banana bread padassa

Resepti: Maku 07/2016

Banana bread padassa

Amerikkalainen banaanileipä on nimestään huolimatta mehevä, kuivakakun tyyppinen makea leivonnainen. Paista banana bread helposti padassa!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 palaa

Pinnalle

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 15 min
  • Valmista banana bread padassa näin:

    Vuoraa noin 2 litran vetoinen pata kostealla leivinpaperilla.

    Soseuta banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit keskenään.

    Lisää munat yksitellen taikinaan hyvin vatkaten.

    Lisää ensin banaanisose, sitten kuivat aineet vuorotellen kermaviilin kanssa taikinaan.

    Kääntele lopuksi sekaan pähkinärouhe.

    Kaada taikina pataan.

    Leikkaa pinnalle tuleva banaani pitkittäin viipaleiksi ja nosta viipaleet taikinan päälle.

    Ripottele banaaneille fariinisokeria.

    Paista banaanikakkua 175-asteisen uunin keskitasolla noin 1 tunti 15 minuuttia. Peitä kakku leivin-paperilla paistamisen loppupuolella.

    Tarkista kypsyys tikulla kakun keskeltä ja jatka tarvittaessa paistamista.

    * Banana bread säilyy jääkaapissa kannella peitetyssä padassa mehevänä noin viikon ajan.   

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    269 kcal
  • hiilihydraattia
    35 g
  • rasvaa
    11.6 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: USA

    Lisää suosikiksi

    Tulosta