KATSOMASI RESEPTIT
Banaanipannari

Resepti: Perinneruokaa prkl

Banaanipannari

Resepti: Perinneruokaa prkl

Banaanipannari

Banaanipannari ei vaadi montaa raaka-ainetta, sillä oikeastaan siihen tarvitaan vain banaanin lisäksi kananmunia. Kanelilta maistuva herkku on lisäksi myös gluteeniton.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Muut ainesosat

  • tilkka öljyä voiteluun

Tee näin 18 min

18 min
{
AKTIIVINEN
3 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Voitele noin 25 x 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.

    Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.

    Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käytää sauvasekoitinta.

    Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista noin 10-12 minuuttia.

    Tarjoile esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    19.8 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    1.1 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin6
  • Helppo8
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta