Banaani-suklaamuffinit

Resepti: Maku 02/2007

Banaani-suklaamuffinit

Resepti: Maku 02/2007

Banaani-suklaamuffinit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä muffinivuoat uunipellille.

    Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Soseuta banaani ja lisää se vaahtoon kevyesti sekoittaen. Nostele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lusikoi taikina vuokiin ja ripottele jokaisen pinnalle puolikas suklaapala paloiteltuna. Suklaa vajoaa taikinan sisään paistettaessa.

    Paista banaani-suklaamuffineja noin 5 minuuttia. Valuta jäähtyneille banaani-suklaamuffineille sulatettua suklaata.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    122 kcal
  • hiilihydraattia
    20.1 g
  • rasvaa
    3 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (8)

33% Tekisi uudestaan
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni0
  • 19.09.2011

    pööööö

    voiiiii, kun on herkullisen näköistä :P

  • 27.09.2011

    Vierailija

    Maistuvat ihan suklaiselle kakkupohjalle hiukan banaanin makua. Mun mielestä aika kuiva muffiniksi.

  • 27.09.2011

    Vierailija

    Puuttuuko tästä ohjeesta kenties kerma tai maito?

  • 20.06.2012

    Vierailija

    Tämä ohje oli kyllä ISO pettymys. Muffinit eivät kohonneet kunnolla uunissa, eivätkä ehtineet kypsyä sisältä siinä ajassa, kun päältä jo meinasi palaa. 1 desi vehnäjauhoja, mitä ihmettä? Muffinit eivät pysyneet mitenkään kasassa ja makukin oli lähellä huussin säiliötä. Suoraan sanottuna ärsyttää tämä juttu, kun viime kerroilla kun olen Maun nettiohjeilla tehnyt, on menny metsään ja rytinällä. Esikoululainenko nämä ohjeet tekee? Tästä edespäin boikotoin kyllä maun sivuja. Kiitos ja anteeks.

  • 20.06.2012

    Vierailija

    Sen verran vielä, että kun taikinaa oli jäljellä 1/4 niin lisäsin siihen loppuun vehnäjauhoja ja loput nousi ja onnistui ihan ok. Ensimmäiset 24 kpl nousivat ensin uunissa mutta lässähtivät jo ennen kuin olivat kypsiä eli pilalle meni. Äiti sanoi että taikinassa on lian vähän jauhp0ja. Onko 250 astetta ihan ok lämpö näille tosiaan? On maussa ihan hyviäkin peseptejä mutta tämä oli HUONO.

  • 21.06.2012

    Vierailija 2

    Muffinssit kannattaa yleensä paistaa 180 asteessa, noin 20 minuuttia.
    2 tai 3 munaa riittää mielestäni sitomaan tämän koon taikinan ja jauhoja laittaisin itse kolmekin desiä ja lisäisin reseptiin sulatettua voita 100 g. Jos haluaa tehdä rasvattoman vaihtoehdon niin mielummin tekee suoraan suklaabanaanikohokkaan.

  • 22.11.2012

    Vierailija

    Viiden minuutin paistoajan jälkeen muffinssit olivat vielä ihan raakoja. Pari minuuttia lisää ja palaneen käryhän sieltä uunista nousi. Siipä hankalaa taiteilua tuon paistoajan kanssa. Maistuvat enemmän kakkupohjalta kuin muffinsseilta. Sulanut suklaa sisällä on hyvää, joten taidan kokeilla sitä jonkun muun ohjeen kanssa.

  • eilen klo 17.28

    Vierailija

    ihan surkea ohje :(

    • Ei maistunut

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta