KATSOMASI RESEPTIT
Banaani-maapähkinävoikuppikakut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Banaani-maa­päh­ki­nä­voi­kup­pi­ka­kut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Banaani-maa­päh­ki­nä­voi­kup­pi­ka­kut

Maapähkinävoita, kinuskia ja banaanilastuja, eihän niistä voi tulla kuin ihana kuppikakun kuorrute!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista banaani-maapähkinävoikuppikakut näin:

    Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi.

    Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita joukkoon varovasti myös voisula ja jogurtti. Vältä turhaa sekoittamista.

    Jaa taikina kuppikakkuvuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrutus.

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja maapähkinävoi sähkövatkaimella keskenään. Sekoita joukkoon toffee- tai kinuskikastike ja tomusokeri. Levitä tai pursota kuorrute kuppikakkujen pinnalle.

    Koristele kuivatuilla banaanilastuilla ja rouhituilla suolapähkinöillä.

    Valuta kuppikakun päälle toffeekastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    420 kcal
  • hiilihydraattia
    43.3 g
  • rasvaa
    25.5 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kuppikakku, USA


Laatinut:

Kuva:

Joonas Vuorinen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: USA

    Lisää suosikiksi

    Tulosta