Banaani-kinuskicupcake
MU

Resepti: Maku 04/2008

Banaani-kinuskicupcake

Resepti: Maku 04/2008

Banaani-kinuskicupcake

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Kääntele banaanisoseeseen keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe, sooda ja kaneli.

    Mittaa sekaan fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

    Jaa banaani-kinuskitaikina paperisilla muffinivuoilla vuoratun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

    Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Nosta hetkeksi jääkaappiin viilentymään.

    Kuorruta jäähtyneet banaani-kinuskicupcaket ja koristele juuri ennen tarjoilua nonparelleilla. Säilytä cupcaket viileässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    325 kcal
  • hiilihydraattia
    41 g
  • rasvaa
    16.4 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (4)

100% Tekisi uudestaan
  • Hurmasin vieraat1
  • 25.05.2010

    Vierailija

    Tomusokerin määrä kuorrutteessa ei taida olla 0,5 grammaa, vaan jotain ihan muuta...

  • 01.06.2010

    Uura, Maku.fi

    Kiitos, että huomasit virheen. Korjasin tomusokerin määrän oikeaksi 1/2 dl.

  • 07.06.2010

    Carita, Suklaamuruja...

    Pakko oli heti kokeilla tätä herkullisen oloista kuppikakkuohjetta! Iso plussa siitä että on munaton ohje ja hämmästyksekseni kuppikakut nousivat todella kauniisti =o)

  • eilen klo 21.02

    Vierailija

    Hyvä resepti!

    • Hurmasin vieraat

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta