KATSOMASI RESEPTIT
Avokadosalaatti – kevyt mutta ruokaisa lounas
MA

Resepti: Maku 03/2009

Avo­ka­do­sa­laat­ti – kevyt mutta ruokaisa lounas

Resepti: Maku 03/2009

Avo­ka­do­sa­laat­ti – kevyt mutta ruokaisa lounas

Ihana avokadosalaatti on mahtava lounasruoka. Kermainen avokado ja lempeä kananmuna saavat pirteää seuraa raikkaasta verigreipistä. 

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista avokadosalaatti näin:

    Kuutioi leipäviipaleet. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista leipäkuutiot rapeiksi. Lisää paistamisen puolessa välissä valkosipulit ja hienonnettu tuore timjami.Anna leipäkrutonkien jäähtyä.

    Kuori avokadot, munat ja verigreippi. Kuutio avokadot, lohko munat ja leikkaa verigreippi paloiksi.

    Revi huuhdellut, kuivatut salaatinlehdet tarjoiluastioihin tai laakeaan salaattikulhoon.

    Levitä salaatin päälle kasvikset ja hedelmät sekä päällimmäiseksi leipäkrutongit.

    Lorauta avokadosalaatin päälle oliiviöljyä kastikkeeksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    119 kcal
  • hiilihydraattia
    5.8 g
  • rasvaa
    8.9 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta